George Maior, ambasadorul României în SUA, întâlnire cu adjunctul secretarului comerţului, Bruce Andrews

Ambasadorul României în SUA, George Maior a avut o întâlnire luni cu adjunctul secretarului comerţului, Bruce Andrews. În cadrul întâlnirii, ambasadorul român a reiterat angajamentul Guvernului României pentru dezvoltarea dimensiunii economice a Parteneriatului Strategic România-SUA.

02 feb. 2016, 09:46
George Maior, ambasadorul României în SUA, întâlnire cu adjunctul secretarului comerţului, Bruce Andrews

„Dezvoltarea relaţiilor economice şi atragerea de investiţii reprezintă priorităţi ale mandatului meu. România a făcut paşi importanţi pentru îmbunătăţirea predictibilităţii fiscale şi creşterea transparenţei, astfel încât să devenim mai atractivi pentru investitori”, a declarat ambasadorul George Cristian Maior.

Citeşte şi: George Maior: „24 Ianuarie 1859 a fost primul pas către o Românie modernă şi unită, demnă şi recunoscută în lume”

Ambasadorul George Maior a arătat că economia românească a performat în cursul anului trecut, prognozele fiind pozitive pentru anul 2016.

„Sper ca potenţialul României să fie valorificat de companiile americane care doresc să investească. Trebuie să atragem noi investiţii în România şi noi parteneri economici, pentru beneficiul nostru comun”, a mai ambasadorul României în Statele Unite.

La rândul său, adjunctul secretarului comerţului a apreciat că relaţia cu România este una prioritară pentru Departamentul Comerţului din SUA, arătând faptul că ţara noastră are un potenţial deosebit de atragere a investiţiilor.

În cadrul întâlnirii s-a mai discutat şi despre eventualele vizite ale unor demnitari români în Statele Unite, cu accent pe dimensiunea economică, scrie Adevărul.