George Ţucudean, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Gigi Becali. Incredibil, cum a fost păcălit la BANI

George Ţucudean, atacantul lui CFR Cluj, a dezvăluit că nu a avut o relaţie personală cu Gigi Becali pentru că acesta era la închisoare în perioada când juca pentru FCSB. Ţucudean a precizat însă că mai are de primit bani de la Gigi Becali!

20 sept. 2018, 13:27
George Ţucudean, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Gigi Becali. Incredibil, cum a fost păcălit la BANI

George Ţucudean este unul dintre cei mai în formă fotbalişti români, dar la FCSB nu a impresionat. Atacantul de 27 de ani a marcat doar 5 goluri în 21 meciuri, apoi a plecat la ASA Târgu Mureş şi Pandurii. Gică Hagi i-a resuscitat cariera, fotbalistul marcând de 15 ori în 26 de partide pentru Viitorul, înainte de a ajunge la CFR Cluj.

Atacantul spune că nu i se pare normal ca patronul să facă publică echipa la televizor înaintea meciurilor.

„Nu e normal, cum să fie normal. Ce rol mai are antrenorul? Nu vreau să intru în polemici, dar jucătorul, mental, dacă ştie că face altcineva echipa, nu se mai antrenează bine când vede că aşteaptă să intre şi antrenorul nu îl bagă. În alte ţări nu se practică aşa ceva. Poate nu sunt eu la curent” a declarat George Ţucudean în Fanatik.

„Am şi lăsat bani acolo. Aveam prime de luat, dar nu erau scrise în contract. Sunt doar înţelegeri verbale. Aşa că şi acum aş mai avea de luat bani de la FSCB în mod normal”, a mai adăugat george Ţucudean, care a vorbit şi despre relaţia cu Gigi Becali: „O singură dată a fost o şedinţă cu el la hotel, când ne-a reproşat ce era de reproşat!”.