Georgeta, şoferiţa care conduce un TIR mai ceva ca un bărbat VIDEO

O doamnă care conduce cu mare măiestrie un TIR face senzaţie pe YouTube. Ea mânuieşte cu atâta îndemânare volanul unui colos pe şosea, încât ar stârni invidia oricărui şofer  din lumea asta.

RomaniaTV.net
11 mart. 2012, 16:08
Georgeta, şoferiţa care conduce un TIR mai ceva ca un bărbat VIDEO

„Georgeta este o tânără doamnă din Braşov, căsătorită, are două fetiţe superbe, una de 5 ani şi cealaltă de 11 ani şi conduce cu plăcere şi pasiune un camion cu remorcă, ansamblul având o lungime de 18,75 de metri. Dumneavoastra ce părere aveţi?”, scrie în descrierea clipului postat pe YouTube.

Utilizatorii platformei nu se sfiesc să-şi arate admiraţia faţă de curajoasa Georgeta. „Doamnă, aveţi tot respectul din partea mea, mai ales că sunteţi pasionată de meseria asta şi că daţi dovadă de mult curaj… am observat că mergeţi şi calm, cu grija mărfii, cred că sunteţi o femeie descurcăreaţă şi în viaţa de zi cu zi nu numai cu… zecile de tone… Sunteţi şi frumoasă! Să vă trăiască familia!!!  RESPECT!!! şi Drumuri Bune, colega!!!”, scrie unul dintre utilizatori.

„Sărut-mâna, doamnă!! Vă felicit pentru ceea ce faceţi! O adevărată luptătoare. Dacă barbaţii credeau că ei deţin controlul, ete că nu e aşa! Şi femeile pot să deţina controlul şi o face în mod profesionist, încă o data, felicitări! Dumnezeu să vă dea sănătate, putere şi mult succes, felicitări pentru curajul de care daţi dovadă!!”, îi urează un alt utilizator.