Ultimul mesaj al chelneriţei ucise cu „drogul violului” în Centru Vechi. Îţi va da fiori pe spate

Moartea Georgianei Ispas ridică multe semne de întrebare. Medicii nu au reuşit să afle nici acum adevăratele motive ale decesului, cert fiind doar faptul că aceasta consumase, în ziua fatidică, o băutură în care au fost introduse două substanţe suspecte.

10 sept. 2014, 06:39
Ultimul mesaj al chelneriţei ucise cu „drogul violului” în Centru Vechi. Îţi va da fiori pe spate

În doar câteva clipe, viaţa Georgianei I a fost curmată, se pare, de două substanţe interzise care i-ar fi fost introduse în băutură. Duminică seara, înainte să intre în tură, chelneriţa se întristase fără motiv, nu avea chef de vorbă şi era apatică, lucru destul de ciudat în cazul ei, Georgiana fiind cunoscută pentru firea ei veselă.

În ziua respectivă, ea postase un mesaj pe pagina de Facebook care, privit acum, după moartea ei, pare o premoniţie. Tânăra publicase o melodie care, tradusă în română, se numeşte „Băieţii răi plâng”, iar mesajul pe care a ales să-l scrie este „Ţi-a trecut timpul”.

O noapte în club s-a transformat într-o tragedie pentru o tânără din Bucureşti: I-au pus DROGURI în băutură

De asemenea, cu patru zile înainte de a muri, fata îşi schimbase şi imaginea de profil de pe Facebook. Ea îşi setase numele unei piese care, în cazul ei, pare cel puţin bizar: „Wake me up when september end” (n.r trezeşte-mă când se încheie septembrie). Într-un comentariu lăsat la această imagine, Georgiana îi spune surorii ei gemene că nu vrea să îmbătrânească (ar fi împlinit 24 de ani pe 29 septembrie).

Se pare că tânăra se despărţise recent de iubitul ei, un tânăr care lucra, şi el, într-un local din Centru Vechi, aproape de locul de muncă al Georgianei. Băiatul este în stare de şoc de la aflarea veştii şi şi-a luat câteva zile libere pentru a o putea plânge în linişte, scrie click.ro.