Incident armat într-un salon de coafură din Germania. Atacatorul s-ar fi sinucis

Poliția este în stare de alertă în centrul orașului Dueren din vestul Germaniei după un incident armat într-un salon de coafură, a anunțat canalul german de televiziune n-tv, citat de Reuters.

RomaniaTV.net
18 oct. 2016, 15:24

UPDATE Anchetatorii suspectează că este vorba de un atac care ar avea la origine o dispută conjugală, o femeie fiind rănită prin împuşcare de partenerul care apoi s-a sinucis.

 Revista Focus a informat că un bărbat s-ar fi baricadat într-un apartament aflat la mică distanţă de salonul de coafură. Se crede că bărbatul ar fi luat cel puţin un ostatic.

Poliția în alertă într-un oraș din vestul Germaniei după un incident armat ce a avut loc marţi. Poliția a blocat drumurile care duc spre centrul orașului Dueren, din vestul ţării, unde s-a auzit cel puțin un foc de armă.
   
Nu este clar dacă sunt morți sau răniți în urma acestui incident, iar motivul este necunoscut. Poliția nu a oferit deocamdată niciun detaliu cu privire la incident.

Presa germană a informat că „poliţişti bine înarmaţi” au ajuns la locul incidentului. Partea numită Oraşul Vechi a fost, de asemenea închisă după acest incident. 

Poliţia a mai informat că incidentul s-a petrecut marţi după-amiaza într-un salon de coafură, potrivit DPA, care citează surse din poliţie.

„S-a tras cel puţin un foc”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, adăugând că nu se ştie deocamdată nimic despre eventuale victime şi pagube materiale, precum şi nici despre existenţa şi identitatea eventualelor victime.