Germanii au primit o veste CRUNTĂ. Toni Kroos PLEACĂ de la Bayern Munchen

Mijlocaşul german Tony Kroos şi-a anunţat transferul la echipa spaniolă Real Madrid imediat după ce a devenit campion mondial cu naţionala ţării sale, învingătoare cu 1-0 după prelungiri în faţa selecţionatei Argentinei, duminică, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

14 iul. 2014, 10:56
Germanii au primit o veste CRUNTĂ. Toni Kroos PLEACĂ de la Bayern Munchen

Toni Kroos a fost desemnat cel mai complet jucător de la Cupa Mondială 2014, pe baza statisticilor Castrol oferite FIFA. Imadiat după finala CM 2014, jucătorul lui Bayern Munchen a confirmat că se va despărţi de campioana Germaniei, urmând să-şi continue cariera pe Santiago Bernabeu.

Citeşte şi Cuvintele MAGICE care au făcut Germania campioană mondială: Arată lumii că eşti mai bun decât Messi!

Cupa Mondială s-a încheiat în cel mai bun mod posibil. Acum voi pleca să joc la Real Madrid. Astfel, mi s-au împlinit două visuri„, a declarat fotbalistul german, al cărui contract cu Bayern este valabil până în vara lui 2015. Principala cauză a acestei despărţiri îl reprezintă refuzul conducerii clubului de a-i dubla salariul fotbalistului, care a solicitat 8 milioane de euro pe sezon, dublul sumei pe care o are acum.

Real Madrid, care va plăti clubului bavarez 25 milioane euro pentru acest transfer, l-ar putea prezenta pe Toni Kroos săptămâna viitoare.