Germanos face angajări în ţară. Te califici cu studii medii

Germanos face angajări la Zalău, Bistriţa, Vâlcea, Piteşti, Oradea, Constanţa, Tîrgu-Mureş, Timişoara, Târgu Secuiesc, Fălticeni, Paşcani, Botoşani, în această perioadă. Iată posturile cu care angajatorii ofertează candidaţii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
16 sept. 2015, 06:45
Germanos face angajări în ţară. Te califici cu studii medii

Oferta de muncă la Germanos 

Germanos angajează reprezentanţi de vânzări la Zalău, Bistriţa, Vâlcea, Piteşti, la Oradea, Constanţa, Tîrgu-Mureş, Timişoara, Târgu Secuiesc, Fălticeni, Paşcani, Botoşani. 

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii finalizate, are un an experienţă într-un post similar, are bune cunoştinţe de operare calculator (Word, Excel, navigare internet), are cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice, e orientat spre rezolvarea problemelor, are spirit de echipă, e orientat către client.
16 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul de reprezentant de vânzări vacant la Germanos la Zalău, Bistriţa, Vâlcea, Piteşti. Detalii, aici.

9 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul de reprezentant de vânzări vacant la Germanos în oraşele Oradea, Constanţa, Tîrgu-Mureş, Timişoara, Târgu Secuiesc. Amănunte, aici. 

Până pe 1 octombrie se primesc CV-uri pentru poziţia de reprezentant de vânzări disponibilă la Germanos în oraşele Fălticeni, Paşcani, Botoşani. Informaţii suplimentare, aici. 

Germanos angajează un operator date la service-ul din Ciorogârla.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de şcoală profesională sau de liceu, ai minimum un an experienţă în postul de operator date sau operator call center; ai cunoştinţe medii de operare PC (MS Office, MS Access, Internet); eşti atent la detalii, orientat către client şi rezultate, ai spirit de echipă.
Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post e 12 octombrie. Detalii, aici.