Germanos face angajări în toată ţara. Vezi posturile şi dacă te califici

Germanos face angajări în Arad, Oradea, Târgovişte, Târgu-Jiu, Satu-Mare, Caracal, Huşi, Ploieşti, Carei, Ciorogârla. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
28 aug. 2014, 07:31
Germanos face angajări în toată ţara. Vezi posturile şi dacă te califici

Germanos angajează reprezentanţi în magazinele din Arad, Oradea, Târgovişte, Târgu-Jiu, Satu-Mare, Caracal, Huşi, Ploieşti, Carei.
Candidatul potrivit pentru postul de reprezentant de magazin are studii medii, are cunoştinţe de operare PC şi cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice. Trebuie să fii orientat către clienţi şi către soluţionarea problemelor, să ai iniţiativă, să ai spirit de echipă şi, preferabil, să ai experienţă într-un post similar, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.

19 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Germanos în oraşele Arad, Oradea, Târgovişte, Târgu-Jiu, Satu-Mare.
Detalii, în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.

Germanos mai angajează reprezentanţi în magazinele din oraşele Caracal, Huşi, Ploieşti, Carei.
Pentru aceste locuri de muncă se primesc CV-uri până pe 11 septembrie. Amănunte găsiţi aici.

Germanos angajează omul potrivit pentru postul de tehnician service la Ciorogârla.
Candidatul ideal pentru acest post este absolvent de liceu sau şcoală profesională cu profil tehnic, are doi ani experienţă în repararea terminalelor GSM şi a modemurilor de internet/TV, are cunoştinţe avansate de operare PC, cunoştinţe medii de limba engleză, este atent la detalii şi capabil să rezolve prompt sarcinile de serviciu.
14 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Germanos în Ciorogârla, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.