GEST EMOŢIONANT din închisoare. Gigi Becali plăteşte 15.000 de euro pentru operaţia lui Leo Iorga

Impresionat de suferinţa lui Leo Iorga, Gigi Becali s-a oferit să acopere integral costurile intervenţiei chirurgicale pe creier, în valoare de 15.000 de euro.

05 mai 2014, 07:56
GEST EMOŢIONANT din închisoare. Gigi Becali plăteşte 15.000 de euro pentru operaţia lui Leo Iorga

Fostul solist al trupei Compact are o tumoare pe creier şi va fi operat pe 9 mai. Leo Iorga mai avea nevoie de 8.000 de euro pentru operație, astfel că prietenii acestuia au lansat un apel pe Facebook, în care solicită sprijin financiar din partea celor care își doresc să-l ajute.

„LEO ARE NEVOIE DE NOI!!! Colegul şi prietenul nostru Leo Iorga trebuie să se supună unei operaţii ÎN REGIM DE URGENŢĂ PE DATA DE 9 MAI! Operaţia are ca scop extirparea unei tumori cerebrale. Pt. aceasta operaţie mai are nevoie de 8000 €. ORICE SUMĂ ESTE BINEVENITĂ! Contul în lei este deschis la BCR: RO 98 RNCB 03180006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard. Doar impreuna il putem ajuta!!!”, este mesajul postat de Ioan Gyuri Pascu şi The Blue Workers, preluat ulterior de mai mulți cunoscuți.

Potrivit România TV, primul care i-a sărit în ajutor a fost Gigi Becali. Aflat în închisoare, acesta a luat legătura cu prietenii artistului şi i-a anunţat că va dona cei 15.000 de euro prin intermediul Fundaţiei pe care o patronează.

Citeşte şi: GIGI BECALI are datorii URIAŞE la bănci. Patronul Stelei nu a putut plăti creditele

Fostul solist al trupei Compact a fost diagnosticat recent cu tumoare pe creier, la scurt timp timp după ce s-a vindecat de cancer la plămâni. Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, se luptă cu cancerul