Gest extrem din cauza singurătăţii. O bătrână din Brăila şi-a turnat motorină pe haine şi şi-a dat foc

O bătrână din judeţul Brăila a suferit arsuri grave după ce a încercat să-şi dea foc. Din cauza singurătăţii, femeia a vrut să-şi pună capăt zilelor şi şi-a turnat motorină pe haine. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital, iar şansele de supravieţuire sunt mici.

RomaniaTV.net
12 sept. 2016, 19:04
Gest extrem din cauza singurătăţii. O bătrână din Brăila şi-a turnat motorină pe haine şi şi-a dat foc

Bătrâna are 84 de ani şi este din localitatea Gulianca. Aceasta nu a mai suportat singurătatea şi a ales să-şi pună capăt zilelor. Deşi a ameninţat că îşi va da foc, nimeni nu a luat-o în seamă. Luni, însă, femeia a luat o sticlă de motorină, s-a dus în spatele casei şi şi-a dat foc. După ce flăcările au început să o cuprindă a strigat după ajutor. O vecină care venea spre casă a auzit-o şi şi-a chemat fiul cu o pătură şi o galeată cu apă, scrie obiectivbr.ro.

„Am auzit ceva gemând în obor, m-am uitat pe partea aia, m-am uitat pe partea cealaltă, nu se vedea nimica. Când să intru pe poartă, ea era trântită acolea cu faţa în jos. Îşi dăduse foc, şi striga la mine. Am strigat şi eu la băiat, care a venit şi a anunţat salvarea. De o săptămână de când îmi zice « Niculino, eu îmi dau foc, că de mine nu are cine să aibă grijă». Chiar mai dimineaţă a dat foc la nişte ţoale şi am întrebat-o de ce le dă foc şi mi-a spus că nu-i mai trebuie”, a povestit vecina femeii.

Bătrâna a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe 50 la sută din corp. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Citeşte şi La un pas de tragedie pentru internet. O femeie s-a urcat pe acoperişul blocului pentru a căuta semnal