GEST EXTREM: Un băiat de 14 ani din Brăila s-a spânzurat în podul casei

Tragedie cumplită într-o localitate din judeţul Brăila. Un băiat de 14 ani şi-a pus capăt zilelor. Copilul s-a spânzurat în pod, iar trupul neînsufleţit a fost găsit chiar de tatăl său. Băiatul nu a lăsat un bilet de adio şi nimeni nu înţelege de ce a recurs la acest gest.

22 oct. 2014, 05:19
GEST EXTREM: Un băiat de 14 ani din Brăila s-a spânzurat în podul casei

Un băiat în vârstă de 14 ani, din comuna brăileană Zăvoaia, a fost găsit spânzurat în după-amiaza zilei de marţi, în podul casei tatălui său, potrivit obiectivbr.ro. Copilul locuia cu tatăl, după ce părinţii se despărţiseră. Corpul neînsufleţit al acestuia a fost găsit chiar de către părinte. Poliţiştii au fost alertaţi şi s-au deplasat la faţa locului pentru a face investigaţii. Au fost chemaţi în ajutor şi medicii de la Ambulanţă, însă intervenţia lor s-a dovedit a fi zadarnică.

Martorii au povestit că băiatul rămăsese pentru câteva ore singur acasă, timp în care, potrivit acestora, şi-ar fi pus capăt zilelor. Poliţia confirmă această variantă, dar nu exclude nicio altă ipoteză, motiv pentru care a întocmit un dosar de cercetare penală.

Nu se cunosc motivele pentru care băiatul ar fi putut recurge la un asemenea gest, iar acesta nici nu a lăsat vreun bilet în care să explice ce l-ar fi determinat să îşi curme zilele.

Citeşte şi: MOARTE SUSPECTĂ în Alba. Un băiat de 13 ani, găsit spânzurat în podul casei sale