Gest fără precedent într-o şcoală, după o ORĂ de SEXOLOGIE. Ce a făcut un adolescent de 13 ani colegei sale

Un adolescent de 13 ani din Ţara Galilor a violat o fată de aceeaşi vârstă la scurt timp după o oră de educaţie sexuală de la şcoală. În prezent, autorităţile investighează cazul, cercetările ajungând până la profesorul care a ţinut ora respectivă.

26 nov. 2014, 10:19
Gest fără precedent într-o şcoală, după o ORĂ de SEXOLOGIE. Ce a făcut un adolescent de 13 ani colegei sale

La scurt timp după ora de educaţie sexuală, elevul a dus-o pe colega lui într-o zonă izolată de lângă şcoală ca apoi să o trântească la pământ şi să o violeze, chiar dacă adolescenta a protestat şi a încercat să scape. Cu toate acestea, băiatul i-a spus că vrea să îi arate ce a învăţat la şcoală.

Citeşte şi O fată de 14 ani violată de doi bărbaţi. Intreaga scenă a fost FILMATĂ

În prezent, autorităţile vor să stabilească dacă elevul minor a fost instigat de modul în care a fost predată lectia, potrivit Telegraph. Cu toate că elevul nu şi-a recunoscut fapta, într-un final a spus totul, cu menţiunea că fata ar fi fost de acord. Însă, potrivit legislaţiei din Ţara Galilor, un minor nu poate consimţi un act sexual până la 16 ani.

Citeşte şi Gest INCORIGIBIL al uni DĂDACE. Ce i-a făcut BĂIATULUI de doar 10 ani de care ar fi trebuit să aibă grijă FOTO

După incident, băiatul a fost mutat la o altă şcoală şi se află sub supraveghere judiciara.