GEST ORIBIL al unui ADOLESCENT după ce a găsit un CÂINE pe STRADĂ. Ce s-a întâmplat cu săracul patruped

Un adolescent din Nigeria a fost arestat după ce a fost descoperit că a întreţinut relaţii sexuale cu un patruped. Mai mult, în urma incidentului, animalul a fost ucis de stăpân din cauza ruşinii.

14 aug. 2014, 14:49

Tânărul de 19 ani, cunoscut doar sub numele de Osagiator, a fost văzut în timp ce căra câinele în braţe, ca pe un copil, până pe un şantier, unde a avut loc incidentul nefast, potrivit Mirror.

Citeşte şi Îndrăgostit de capra vecinului. A fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru sex cu un animal

George Ogbonmwan, un martor ocular, spune că a văzut adolescentul cum a luat câinele de pe stradă şi s-a gândit că acesta vrea să îl fure, moment în care l-a anunţat pe stăpân. Când acesta a ajuns la locul indicat, el l-a văzut pe băiat cum făcea sex cu patrupedul.

Adolescentul a povestit că era din Benin şi se afla în zona respectivă în căutarea unui loc de muncă în momentul în care a văzut animalul.

Citeşte şi Bărbat prins în FLAGRANT în timp ce a VIOLA o vacă rănită, găsită pe marginea drumului

Mergeam pe stradă când am văzut că un câine mă urmărea. L-am luat în braţe, ca pe un copil, şi apoi m-am decis să îl duc pe şantier unde am făcut ce a făcut. Acolo era un om care a venit în clădire şi m-a arestat„, a explicat vinovatul în timpul audierilor.

Zoofilul se află în prezent în custodia poliţiei, investigaţia aflându-se în desfăşurare.