Gest ŞOCANT al unei eleve: I-a înfipt unui coleg umbrela în gură

O elevă de clasa a V-a din Timişoara a agresat un coleg în curtea şcolii. Fata s-a enervat pe coleg şi i-a înfipt o umbrelă în gură.

28 nov. 2014, 21:33
Gest ŞOCANT al unei eleve: I-a înfipt unui coleg umbrela în gură

Incidentul s-a petrecut la Liceul Grigore Moisil din Timişoara, în momentul în care elevii se pregăteau să intre la ore, potrivit opiniatimisoarei.ro. Fata a luat o umbrelă şi i-a introdus vârful în gura colegului său, cu ajutorul unor prietene, care l-au imobilizat. Băiatului i-a venit imediat să vomite şi a scuipat sânge. Profesorii i-au chemat de urgenţă pe părinţi, care l-au dus la spital.

Incidentul a avut loc in afara unitatii de invatamant, iar informatiile pe care le avem pana acum sunt contradictorii. Cele trei fetite implicate spun ca respectivul coleg le sicana mereu si ca una dintre ele l-ar fi lovit cu umbrela undeva in zona dintre umar si gat. Mama baiatului lovit sustine ca acestuia i-a fost bagat cu forta varful umbrelei in gura. Dascalii au vorbit atat cu fetele implicate, cat si cu parintii, acolo am inteles ca a ajuns si politia. Baiatul ranit nu s-a mai intors la scoala, mama spune ca a fost cu el la spital, unde rana a fost dezinfectata de medici„, a declarat Aura Danielescu, inspector şcolar general.

CITEŞTE ŞI: O învăţătoare din Argeş a snopit în bătaie un elev cu o vargă: Copilul acuză ameţeli şi probleme de vedere