Gest şocant al unei muncitoare dintr-o fabrică. Angajaţii au chemat poliţia după ce fata a ieşit din baie FOTO

O adolescentă de 17 ani din China a fost arestată la scurt timp după ce a ieşit din baia fabricii în care lucra. Ce a lăsat tânăra în spate a îngrozit autorităţile şi conducerea companiei.

16 apr. 2015, 12:05

Ding Xiaoying, de 17 ani, din China, a dat naştere unui băieţel chiar în toaleta fabricii în care lucra ca apoi să îl lase acolo şi să se întoarcă la muncă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Gest incredibil al unui tânăr după ce a aflat că verişoara lui minoră era însărcinată şi trăia pe străzi FOTO

Tânăra spune că i-a fost prea ruşine să spună cuiva că este gravidă, după ce iubitul ei i-a dat 1900 de lire şi a părăsit-o. Mai mult, ea s-a speriat că o să îşi piardă locul de muncă. Imediat după ce a născut a fugit acasă, s-a schimbat şi apoi a intrat în tură. 

Citeşte şi O minoră a rămas gravidă după ce a fost EXPLOATATĂ de 10 BĂRBAŢI. Cine este tatăl nu se ştie

Micuţul a fost găsit de una dintre paznicele fabricii, care a auzit scâncete venind din baie. Ulterior ea a sunat la poliţie şi adolescenta a fost arestată la scurt timp.

Mi-a fost frică să le spun părinţilor deoarece ştiam că mă vor certa. Nu am vrut să le spun nici colegilor de muncă deoarece nu am prieteni. Nimănui nu îi pasă de mine„, a declarat tânăra.

Copilul este sănătos şi familia fetei a promis că va avea grijă de el.