Gest şocant al unui bărbat din Vrancea: Şi-a bătut iubita până când a băgat-o în comă

Un bărbat de 30 de ani din localitatea Vidra din judeţul Vrancea a fost reţinut pentru tentativă de omor, iar marţi va fi dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă după ce şi-a bătut iubita de 18 ani, aceasta fiind în comă. După ce a lovit-o, bărbatul a dus-o la spitalul din Vidra şi a abandonat-o, el fiind prins ulterior de poliţiştii alarmaţi de medici.

03 apr. 2018, 08:07
Gest şocant al unui bărbat din Vrancea: Şi-a bătut iubita până când a băgat-o în comă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani, Alina Cosma, o tânără de 18 ani din localitatea Vidra a fost adusă luni la spital, fiind transferată de la unitatea din Vidra. Tânăra este în comă profundă, cu leziuni cerebrale grave, fiind luată decizia de a fi transferată la Spitalul de Neurochirugie din Galaţi.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânăra a fost dusă luni la spitalul din Vidra de către un bărbat care a lăsat-o pe fată la unitatea medicală, deşi era inconştientă, şi a plecat. Când şi au dat seama că fata este bătută, medicii au sunat la Poliţia din Vidra şi i-au alertat pe oamenii legii, care au reuşit să îl găsească pe cel care a dus-o pe tânără la spital. Bărbatul are 30 de ani şi este din Vidra, fiind iubitul tinerei care se află în comă. Din primele cercetări, el este cel care a bătut-o şi a adus o la spital, unde a abandonat o.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.