Gest ŞOCANT al unui bărbat după ce s-a certat cu SOŢIA. A dat drumul la butelie şi a aprins un… VIDEO

Un bărbat din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a dat foc la casă după ce a băut bine şi s-a certat cu familia. Omul peste care a căzut tavanul şi un perete a fost scos de sub dărâmături de vecini.

06 sept. 2014, 05:30
Gest ŞOCANT al unui bărbat după ce s-a certat cu SOŢIA. A dat drumul la butelie şi a aprins un… VIDEO

Explozie puternică într-un cartier de case din Vaslui. După o ceartă în familie, un bărbat a dat drumul la butelie şi a aprins un chibrit. A ajuns în stare gravă la spital, el fiind singurul rănit, potrivit România TV.

Citeşte şi PANICĂ în Drobeta-Turnu Severin. O EXPLOZIE puternică s-a produs la apartamentul unui bloc

Vecinii spun că bărbatul de 54 de ani obişnuieşte să consume alcool şi de fiecare dată face scandal, se ceartă cu cei din familie şi ameninţă că dă foc la casă. Seara trecută, s-a ţinut de cuvânt. A luat butelia, a dat drumul la gaz, iar apoi a aprins un chibrit. În urma explziei, un perete s-a dărâmat, iar tavanul camerei a căzut. Omul a fost prins sub dărâmături şi a suferit arsuri.

În casă locuiesc trei familii. În momentul exploziei, în interior erau se aflau două dintre fiicele bărbatului şi un copil de doi ani. Toţi au reuşit să se salveze în ultimul moment.

Citeşte şi EXPLOZIE PUTERNICĂ la o vulcanizare din Piteşti. O persoană a murit, alta a fost grav rănită

Cand am vazut ca nu mai pot sa mai respir, si am fugit si i-am spus „Nu da foc, nu da foc”U DA FOC, si nici bine n-am plecat de la usa ca-mi venea sa vomit si ma usturau ochii de la gaz, el a dat foc si atunci am vazut flacara cum au sarit gunoaiele, tavanul, peretii. Tot a sarit„, a declarat una dintre ficelde bărbatului.

Norocul bărbatului a fost că explozia nu a fost urmată de incendiu, iar vecinii au putut intra în casă să-l scoată de sub dărâmături. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.