Gest ŞOCANT al unui tată: S-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul trei, după o ceartă cu soţia

Gest şocant al unui părinte din Oradea. În timp ce se certa cu soţia, bărbatul s-a aruncat pe geam cu copilul de şase ani în braţe. Amândoi au supravieţuit miraculos, iar tatăl a fost arestat. 

22 dec. 2014, 15:06
Gest ŞOCANT al unui tată: S-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul trei, după o ceartă cu soţia

Familia s-a mutat recent în blocul din Oradea. Vecinii spun că din apartamentul lor se auzeau des strigăte, semn că părinţii se certau. Într-un astfel de moment, bărbatul şi-a luat băiatul de şase ani în braţe şi s-a aruncat pe geam de la etajul trei, potrivit România TV

„Eram aici la maşină, reparam şi am auzit o bubuitură şi m-am dus şi am scos copilul. N-am auzit că a plâns. Cred că dacă nu erau crengilea astea mureau„, a declarat un vecin.

Un copac le-a salvat viaţa celor doi. Căderea lor a fost atenuată de crengi. În plus, nu au căzut pe ciment, ci pe pământ. Bărbatul nici măcar nu a avut nevoie de internare. Doar băieţelul a rămas sub supravegherea medicilor.

Vecinii sunt şocaţi de gestul bărbatului. „Eu îl numesc criminal. Din partea unui părinte nu poţi să faci aşa ceva„, a spus un vecin.

Tatăl a fost arestat şi este acuzat de tentativă de omor. Nimeni nu îşi dă seama de ce a încercat să se omoare împreună cu copilul. Bărbatul s-a întors recent acasă. El a fost plecat la muncă în străinătate. 

CITEŞTE ŞI: Un băieţel de 7 ani S-A ARUNCAT ÎN GOL pentru că nu a fost lăsat să meargă la ŞCOALĂ