Gest ULUITOR făcut de Gigi Becali în închisoare. De ce şi-a sunat familia cu noaptea în cap

Gigi Becali continuă să facă acte de caritate, chiar şi din spatele gratiilor. Impresionat de povestea copilului de un an, din Ploieşti, care s-a născut prematur şi este surdo-mut, având nevoie de o operaţie foarte costisitoare pentru a putea auzi glasul mamei, omul de afaceri, încarcerat la Poarta Albă, a decis să îl ajute pe micuţ.

27 aug. 2014, 08:02
Gest ULUITOR făcut de Gigi Becali în închisoare. De ce şi-a sunat familia cu noaptea în cap

Gigi Becali a decis să plătească operaţia lui Lucas, micuţul din Ploieşti care nu a auzit niciodată glasul mamei. Omul de afaceri a văzut reportajul despre Lucas la România TV şi imediat şi-a sunat familia.

„Am fost sunat la ora 6.30 de domnul Gigi Becali şi mi-a spus că e un caz la TV cu un copil de un an şi mi-a spus să iau leg cu familia, că dânsul donează banii, 25.000 de euro. Am sunat la România TV, am luat nr de telefon, am sunat familia, iar doamna Ion, când a auzit, a început să plângă, nu-i venea să creadă”, a spus Virgil Becali, vărul lui Gigi Becali.

Familia Ion va intra în posesia donaţiei chiar miercuri, când va veni la Bucureşti pentru un control oftalmologic de rutină pentru micuţul Lucas.

Iuliana Ion, mama lui Lucas, era în al nouălea cer de fericire: „Nu-mi vine să cred, plâng încontinuu. Copilul meu e un luptător şi e norocos. Deşi niciun medic nu i-a dat nicio şansă, copilul a dovedit că vrea să trăiască, să fie alături de noi, să ne facă vfericiţi. Când m-a sunat domnul Virgil, m-am gândit că e cineva care face mişto de noi la telefon. Îi dorim lui Gigi Becali multă sănătate şi putere să-i dea Duumnezeu. Ne dorim din toată inima să vadă cineva de sus cât de mult bine face. La câtă lume ajută, dânsul nu merită aşa ceva. Ne dorim ca Lucas să ajungă să vorbească şi să poată să-i spună singur «Mulţumesc!»”, a spus mama băieţelului.