Gest URIAŞ al lui GICĂ HAGI. I-a salvat în ultimul moment pe cei care L-AU ÎNJURAT: „Totul va fi GRATIS!”

Gică Hagi a pus la dispoziția celor de la SSC Farul stadionul de la Ovidiu pentru a-și putea juca meciurile din Liga 2.

31 iul. 2018, 05:31
Gest URIAŞ al lui GICĂ HAGI. I-a salvat în ultimul moment pe cei care L-AU ÎNJURAT: „Totul va fi GRATIS!”

SSC Farul se confruntă cu mari probleme financiare și până marţi la ora 14:00 trebuie să transmită FRF stadionul pe care va juca în Liga 2. O comisie a FRF a fost la Stadionul „Farul”, însă nu l-a putut omologa din cauza stării în care a ajuns. În plus, niciun alt stadion din județ nu putea fi omologat pentru Liga 2, în afară de cel al lui Gică Hagi.

„M-a sunat Hagi și mi-a spus că și-a dat acceptul ca SSC Farul să joace primul meci din Liga a 2-a, cel cu Timișoara, pe stadionul central din cadrul bazei Academiei Hagi. Am discutat telefonic și cu președintele Farului, Marcel Lică, și ne vom întâlni pentru a pune la punct la toate detaliile tehnice. Stadionul nostru e omologat de LPF pentru meciurile din Liga 1 și de FRF pentru Youth League și meciurile de juniori. Vom vedea ce trebuie să facem fiecare ca să fie omologat și pentru Liga 2. Îl vom pune la dispoziție fără probleme”, a declarat Paul Peniu, președintele Academiei Gheorghe Hagi.

Un nou scandal pentru un BRAND URIAŞ al fotbalului românesc. „S-a trimis notificare să nu mai folosească numele!”

Culmea, acum câţiva ani, Gică Hagi a fost contestat dur de fanii celor de la Farul. În plus, fanii au cerut ca arena de la Constanţa să nu se mai numească „Gheorghe Hagi” şi să revină la numele „Farul”.