Gest ULUITOR făcut de Romaniţa Iovan la locul morţii lui ADRIAN IOVAN. Ce i-a trimis Albert tatălui său FOTO

Romaniţa Iovan a organizat sâmbătă parastasul de 40 de zile pentru fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan, decedat în accidentul aviatic din Apuseni. Creatoarea de modă a făcut un gest emoţionant la locul producerii tragediei.

22 feb. 2014, 12:26

Romaniţa Iovan a pus în coroana de flori depusă la locul accidentului un avion din piese lego, la bordul căruia a plasat un aviator.  Din spusele ei, acest avion de jucărie a fost făcut de Albert pentru tatăl său, scrie wowbiz.ro.

Romaniţa Iovan a ajuns vineri la Horea, acolo unde va organiza, sâmbătă, parastasul de 40 de zile al pilotului Adrian Iovan.

Parastasul va fi ţinut la căminul cultural din comună, la care vor participa 300 de săteni din Apuseni, inclusiv cei care s-au implicat în căutarea epavei avionului prăbuşit. Mâncarea va fi pregătită de bucătăresele din Horea, iar slujba va fi oficiată de preotul din comună, la troiţa ridicată de săteni la locul accidentului.

Slujba oficiată de preotul din comună începe la ora 13.00, urmând ca sătenii să participe la o masă la Căminul cultural din satul Giurgiuţ.