Gestul său depăşeşte scenariul unui film de groază: Student CONDAMNAT la MOARTE după o PARTIDĂ de SEX MACABRĂ

Un student de doar 23 de ani din  China a fost condamnat la moarte după ce a omorât două prostituate ca apoi să facă sex cu cadavrele acestora. Detaliile crimei au şocat poliţiştii.

30 dec. 2013, 17:16
Gestul său depăşeşte scenariul unui film de groază: Student CONDAMNAT la MOARTE după o PARTIDĂ de SEX MACABRĂ

Tânărul criminal, cunoscut drept Lee, era student la Arhitectură al Universităţii Jilin. El le-a povestit autorităţilor cum obişnuia să cheme prostituate pe la el pentru a se elibera de stresul examenelor, ca la un moment dat să realizeze că ar vrea să facă sex cu un cadavru, considerându-se necrofil, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi CRIMĂ într-un bar de manele. Din ce motiv STUPID a fost omorât proprietarul localului

Astfel, el a chemat o damă de companie la domiciliu, ca apoi să o ucidă cu sânge rece prin spânzurare. Ulterior, el a făcut sex cu corpul prostituatei, într-un final ciopârţind-o şi îngropând-o în curtea casei. Mai mult, la doar două săptămâni distanţă a chemat o altă tânără acasă, recurgând la aceleaşi gesturi macabre. 

Citeşte şi Singurul CONDAMNAT LA MOARTE în ROMÂNIA nu scapă de pedeapsă

Şocant este faptul că psihiatrii au descoperit că studentul se afla în deplinătatea facultăţilor mintale motiv pentru care a fost acuzat de crimă şi condamnat la moarte. Mai mult, el are de plătit suma de 80.000 de yeni, aproximativ 8.000 de lire drept despăgubire pentru familiile tinerelor ucise.