Gestul şocant al unui TATĂ dependent de JOCURI pe CALCULATOR. Ce i-a făcut bebeluşului pentru a pleca de acasă

Un tânăr de 22 de ani din Coreea de Sud şi-a ucis bebeluşul de doi ani pentru a se putea juca pe calculator. Tatăl dependent de jocurile pe calculator şi-a recunoscut crima în faţa anchetatorilor.

16 apr. 2014, 06:17

Un bărbat din Coreea de Sud, dependent de jocuri pe calculator, şi-a ucis copilul de doi ani, pentru că îl deranja în timp ce stătea la calculator. Ulterior, tatăl de 22 de ani a aruncat trupul băieţelului la tomberon, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Din joacă, încasează 2.000 de lire sterline pe lună. Un adolescent face senzaţie în mediul virtual

Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere din bloc, în timp ce încerca să scape de cadavru. Se comporta însă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, asta deşi băiatul său de doi ani era mort într-o geantă. Iniţial, poliţiştii au crezut că tânărul şi-a lăsat copilul să moară de foame. 

Citeşte şi Bucureşteancă de 30 de ani, suspectată că şi-a UCIS copilul, la puţin timp după naştere

În arest însă, bărbatul a făcut o declaraţie şocantă. Astfel, el a recunoscut că şi-a omorât băiatul pentru a putea să se joace liniştit pe calculator. În Coreea de Sud, dependenţa de jocurile pe computer este o problemă socială foarte gravă. În 2012, o femeie a fost arestată, după ce a născut în toaleta unui internet cafe şi şi-a abandonat bebeluşul acolo. Ea se afla în local de câteva zile, timp în care s-a jucat încontinuu.