Gestul şocant la care a recurs o TÂNĂRĂ care voia să devină CĂLUGĂRIŢĂ pentru a ascunde activitatea sexuală

O tânără din America care voia să devină călugăriţă, fiind studenta unei şcoli catolice, şi-a asfixiat bebeluşul pe care de abia îl născuse pentru a-şi păstra activitatea sexuală secretă în faţa măciuţelor. Cu toate acestea, fapta sa a fost descoperită, motiv pentru care este acuzată de crimă de gradul I.

20 oct. 2013, 09:01
Gestul şocant la care a recurs o TÂNĂRĂ care voia să devină CĂLUGĂRIŢĂ pentru a ascunde activitatea sexuală

Sosefina Amoa, o tânără de 26 de ani, studia la o şcoală de călugăriţe catolice din Columbia, dorind să devină la rândul ei adeptă a acestui stil de viaţă, însă a recurs la un gest absolut macabru, pentru a ascunde faptul că obişnuia să facă sex, cu toate că acest lucru îi era interzis, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi ŞOCANT: O adolescentă a fost găsită cu un BEBELUŞ mort în geantă, într-un magazin

Femeia a născut în data de 10 octombrie chiar într-o cameră a şcolii respective, dar de teamă că măicuţele vor auzi ţipătul bebeluşului şi vor descoperi faptul că a făcut sex ea l-a asfixiat cu ajutorul unei haine de lână pe care i-a pus-o pe faţă până copilul nu a mai respirat.

O zi mai târziu, alături de o altă călugăriţă, fata a dus corpul bebeluşului la spital, după ce l-a pus într-un bagaj de mână. Autorităţile au intervievat-o pe criminală şi au descoperit în camera acesteea mai multe haine pline de sânge. Amoa a fost acuzată ulterior de crimă, aflându-se în prezent în închisoare.

Citeşte şi Înduioşătoarea poveste a BEBELUŞULUI care MOARE de CINCI ORI pe zi: Este o mică luptătoare FOTO

Mai mult, ea a adăugat că nu ştia că este gravidă pentru o lungă perioadă de timp, dar a realizat acest lucru în momentul în care a sângerat cu câteva ore înainte de naştere.