Gesturi obscene în faţa unei şcoli din Piteşti

Un bărbat de 35 de ani din Piteşti a fost încătuşat şi dus la Poliţie, vineri, după ce a fost prins de poliţiştii locali când făcea gesturi obscene în faţa elevilor Şcolii Generale nr. 14 "Alexandru Davila" din oraş. Directorul unităţii a declarat că va face apel la psihologul şcolii dacă va fi nevoie.

07 iun. 2013, 14:37
Gesturi obscene în faţa unei şcoli din Piteşti

„Ne-am deplasat la Şcoala Generală nr. 14, la ieşirea elevilor, iar ulterior la o patrulare în jurul unităţii de învăţământ a fost văzut un bărbat cu un comportament suspect. Colegii mei s-au apropiat de el şi au constatat că acesta făcea gesturi obscene în faţa elevilor care ieşeau de la şcoală, din clasele I-IV”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale din Piteşti, agentul Bogdan Aristantoiu, citat de Mediafax.

Bărbatul are 35 de ani, este căsătorit şi are patru copii, iar când a fost dus la Poliţie nu a putut explica de ce a avut un asemenea comportament indecent în faţa elevilor.

„A spus că-i pare rău, a recunoscut că a mai făcut astfel de fapte, fără a preciza unde. Individul nu este la prima abatere, a mai sustras bunuri din alte locaţii, dar era cunoscut pentru sustrageri şi nu a avut până acum un comportament deviant. El a fost amendat. A fost predat Poliţiei naţionale, la Secţia 2 din Piteşti”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale din Piteşti.

VEZI ŞI: Filme porno şi vandalism. Imagini halucinante într-o şcoală din Capitală VIDEO

Bărbatul respectiv a declarat că a băut înainte şi a recunoscut perversităţile pe care le-a comis în faţa elevilor.

„Asa este, am făcut prostii, m-am dus de nebun, am băut o bere şi atât şi am făcut prostii, în faţa copiilor mei, am patru copii şi nevastă nu am făcut niciodată aşa ceva. Am greşit!”, a declarat piteşteanul în vârstă de 35 de ani.

Directorul Şcolii cu clasele I-VIII Nr.14 „Alexandru Davila” din Piteşti spune că la sesizarea sa poliţiştii locali au îndepărtat un grup de oameni ai străzii care încercau să-şi amenajeze un loc de cazare lângă unitatea de învăţământ, iar vineri oamenii legii l-au sesizat că un bărbat făcea gesturi obscene în faţa copiilor care intrau sau ieşeau de la ore.

„Noi am fost sesizaţi chiar de către elevi că în zona şcolii au apărut aurolaci, boschetari, iar Poliţia locală a intervenit prompt şi s-a reuşit îndepărtarea acestora, ei încercau să-şi facă un loc în care să se aşeze, lângă unitatea noastră de învăţământ, iar azi poliţiştii locali ne-au sesizat că au identificat un bărbat care făcea gesturi obscene în zona unde are loc schimbul de elevi, unii intrau la ore, alţii ies de la cursuri. Gestul acestuia mi se pare inadmisibil, deplasat, sperăm să nu se mai întâmple aşa ceva, noi colaborăm foarte bine cu poliţia locală care intervine prompt, aşa cum a fost şi azi, sunt operativi şi asta se vede, situţiile dificile fiind rezolvate rapid. Avem un psiholog al şcolii, dacă va fi nevoie acesta va interveni pentru consilierea elevilor”, a declarat directorul Şcolii Generale cu clasele I-VIII Nr. 14 „Alexandru Davila” din Piteşti, profesorul Gabriel Zamfir.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul a fost predat lucrătorilor Secţiei 2 de Poliţie din Piteşti, care continuă cercetările în acest caz.