Gesturile care au grăbit MOARTEA lui Szobi Cseh. Amănunte CUTREMURĂTOARE din viaţa artistului

Femeia care îl ajuta pe Szobi Cseh la treburile gospodăreşti a făcut dezvăluiri despre cum era adevărata viaţă a actorului, dincolo de ecrane. Ea a povestit şi că Szobi Cseh refuza tratamentul medicilor, el refuzând internarea în spital.

02 aug. 2014, 10:00
Gesturile care au grăbit MOARTEA lui Szobi Cseh. Amănunte CUTREMURĂTOARE din viaţa artistului

Stela a fost timp de mai mulţi ani angajata lui Szobi Cseh, până când acesta s-a stins din viaţă, vineri, la vârsta de 71 de ani. Fiind o persoană care îl cunoştea bine, ea a explicat şi cauzele care i-au grăbit acestuia moartea.

Din păcate, Szobi nu şi-a respectat tratamentul. Mereu a luptat cu boala, însă acum parcă ceva s-a întâmplat. Refuza să stea internat, pleca mereu din spital şi spunea că medicii nu au ce să îi facă. Nu îi plăcea să stea închis. El iubea natura şi animalele, voia să stea în curtea lui, înconjurat de câini, nu prin spitale„, a spus femeia, pentru spynews.ro.

Citeşte şi Soţia cascadorului Szobi Cseh: „A murit în chinuri groaznice!”

Mai mult, Szobi Cseh a fost dus cu forţa la spital, în urmă cu aproape două săptămâni. „I s-a făcut foarte rău, dar nu voia să meargă la spital. Fiul lui, Arpad, a venit să îl ducă la spital şi nu a mai avut de ales. L-a dus de urgenţă. Mai mult cu forţa decât de bunăvoie. Nici măcar în ultima clipă nu voia să facă ceva în legătură cu boala lui„, a mai spus femeia.

Citeşte şi Szobi Cseh, ONORURI POST-MORTEM. Ce DECORAŢIE a primit regretatul cascador, la câteva ore după moarte

În ultima perioadă Szbi Cseh era vizitat din ce în ce mai rar de prieteni, ultima care îi trecuse pragul fiind actriţia Carmen Tănase, în urmă cu trei săptămâni.

Citeşte şi Florin Piersic, împietrit de durere, primele declaraţii după moartea lui Szobi Cseh