Gheorghe Ştefan se pregăteşte să spună TOT la DNA. Pe cine urmează să TOARNE Pinalti

Gheorghe Ştefan, zis şi Pinalti, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, vrea să scape cu orice preţ din arestul preventiv. Judecătorii ÎCCJ au respins cererea lui Pinalti de eliberare, aşa că acesta s-a hotărât să se pună bine cu procurorii, scrie stiripesurse.ro.

RomaniaTV.net
22 feb. 2015, 16:37
Gheorghe Ştefan se pregăteşte să spună TOT la DNA. Pe cine urmează să TOARNE Pinalti

Gheorghe Ştefan a anunţat că va coopera cu autorităţile şi că le va spune faptele de corupţie ale unor persoane foarte importante.

„Strategia şi modul de abordare al problemei se vor schimba fundamental începând de mâine (luni, n.r.). Gheorghe Ştefan a avut o atitudine conservatoare, dar asta se va schimba. Va avea atitudine pro-activă, îşi va valorifica tot potenţialul de informaţii şi de date ca să-şi uşureze situaţia. Va colabora cu toate instituţiile, inclusiv cu DNA. Am discutat şi am căzut de acord ce va scrie”, a declarat la România TV, avocatul Pavel Abraham, care a preluat recent cazul lui Gheorghe Ştefan, adăugând că denunţul lui Gheorghe Ştefan va conţine mai multe nume importante.

Surse apropiate lui Ştefan susţin că printre numele grele pe care le-ar putea denunţa se află Vasile Blaga, Elena Udrea, Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Gheorghe Flutur.

Primarul suspendat al orașului Piatra-Neamț, aflat în arest preventiv în dosarul Microsoft, a fost operat recent la coloana vertebrală, actele fiind depuse după ce a fost consultat. Pinalti este suspect de cancer și ar fi suferit, recent, chiar și un infarct.

Potrivit DNA, Pinalti, alături de Dorin Cocoș şi Gabriel Sandu ar fi fost beneficiarii unor şpăgi 17,5 milioane de euro în afacerea Microsoft. Aceştia au cerut bani pentru a interveni în achiziționarea dreptului de utilizare a licențelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

Citeşte şi Dorin Cocoş, denunţ PROBLEMĂ pentru Blaga. Cum i-a dat 2 MILIOANE DE EURO pentru campaniile din 2009