Gheorghe Zamfir, dezvăluiri despre divorţul de franţuzoiaca Marie Noelle: „Am reuşit să scap de monstru”

Gheorghe Zamfir rupe tăcerea. Artistul a vorbit despre femeia de care a divorţat după 16 ani de căsnicie. Respiră uşurat după separarea de franţuzoaică şi spune că a scăpat de un "monstru". Mai mult, Gheorghe Zamfir îşi acuză fosta soţie că i-a vândut deja multe din bunurile de valoare, printre care tablouri şi icoane.

23 aug. 2015, 05:50
Gheorghe Zamfir, dezvăluiri despre divorţul de franţuzoiaca Marie Noelle: „Am reuşit să scap de monstru”

După o luptă lungă, care s-a întins pe parcursul a cinci ani, Gheorghe Zamfir a încheiat un capitol dureros din viaţa sa. După 16 ani de căsnicie, celebrul naist şi franţuzoaica Marie Noelle au divorţat. Acum au ajuns la un scandal imens din cauza averii. Zamfir spune că fosta soţie i-a luat tot, ba chiar a vândut deja din bunurile sale, potrivit click.ro.

Am reuşit să scap de acest monstru şi de copiii ei care m-au ponegrit, deşi eu i-am crescut până la majorat şi i-am iubit ca pe ai mei. (…) Noi am avut un contract, ce a fost al meu înainte de căsătorie rămâne al meu, ce am acumulat împreună se împarte la jumătate. Dar ea mi-a luat absolut tot. Şi ce am acumulat înainte de nuntă, mai ales.(…) Ce am salvat am salvat, ce a rămas acolo, în Franţa, s-a vândut. Chiar şi maşina mea Adenauer de peste 150.000 de euro„, a declarat Gheorghe Zamfir.

Artistul şi Marie Noelle s-au căsătorit în septembrie 1994 şi au locuit o vreme în Franţa, apoi s-au mutat în România. Artistul a făcut şi dezvăluiri despre relaţia cu franţuzoaica.

Ea, înainte de mariaj, mi-a zis că se sinucide dacă nu o iau de nevastă, că eu sunt omul vieţii ei. Ca un bun creştin, nu am lăsat-o să-şi ia viaţa. Mi-a căzut la picioare. Am luat-o cu tot cu cei doi copii ai ei, chiar dacă nu am iubit-o. Am ţinut la ea, dar nu am iubit-o cu adevărat„, a spus Gheorghe Zamfir.

Pensia stabilită de judecători a fost un alt motiv de dispută. Iniţial, din pricina acuzaţiilor de maltratare şi infidelitate aduse de soţie, Zamfir a fost obligat să plătească 5.300 de euro lunar. Ulterior, instanţa a decis ca maestrul să plătească doar 600 de euro lunar, timp de 6 ani.