Ghid pentru un selfie reuşit: Cum să te pozezi

Toată lumea bună îşi face selfie-uri, până şi Obama, dar nu tuturor ne iese! Iată cum să te pozezi fără să pari că te străduieşti prea tare.

RomaniaTV.net
16 ian. 2014, 11:30
Ghid pentru un selfie reuşit: Cum să te pozezi

Dacă prin venele tale nu curge sânge de hipster, caz în care nu ai nevoie de un ghid pentru a poza într-un selfie reuşit şi nu eşti nici Kim Kardashian, supranumită „Regina Selfie-urilor”, poţi beneficia de aceste sfaturi de bun simţ atunci când te pozezi singură!

Iată sfaturile Cosmo ca să nu arăţi ca… Amanda Bynes în selfies!

4 trucuri sa fii mai fotogenica

Fă-ţi poze selfie cu motiv

E şi acesta un fel de face timpul să treacă mai repede când te plictiseşti, dar nimeni nu vrea să vadă poze cu tine la birou însoţite de comentariul „plictiseală”, ci vor să vadă ceva cu o semnificaţie anume. E ok să îţi faci poze singură când eşti în vacanţă într-un loc nou, când ţi-ai schimbat culoarea părului, când porţi o pereche nouă de cercei, etc.

Ce sa nu le faci prietenelor pe Facebook

Cele mai bune motive de selfie

Poate că nu este cea mai sexy zi a ta, dar sigur nu vei rata ocazia să te imortalizezi într-un selfie cu un căţeluş adorabil, cu nepoţelul de 2 ani cu zâmbet inocent sau cu bunica cu privirea curioasă. Vei primi mai multe aprecieri dacă nu exagerezi cu aceste postări.

Citeste mai multe despre cum sa te pozezi, pe Cosmopolitan.ro.