Ghidul culinar al zodiilor: Mâncărurile şi vinurile perfecte pentru tine

Unora le plac preparatele picante, alţii au nevoie de o mâncare cu mai multă substanţă, iar alţii pur şi simplu mănâncă bazându-se pe emoţiile lor.

RomaniaTV.net
15 ian. 2015, 10:44
Ghidul culinar al zodiilor: Mâncărurile şi vinurile perfecte pentru tine

Data viitoare cand decizi ce mancare vrei sa pui pe masa, la cina, apeleaza la acest mini-ghid culinar pentru retete personalizate si combinatii de vinuri bazate pe zodia ta.

Berbec

Acestor nativi le plac ingredientele indraznete precum chili, sos barbeque sau usturoi. Din moment ce Berbecii au tendinta de a-si pierde rapid interesul, o masa cu mai multe feluri de mancare le va parea mult mai apetisanta decat un singur antreu. Sau poti incerca un preparat interactiv, cum ar fi fondue.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce replici pentru agăţat foloseşte şi de ce, în funcţie de zodie

Taur

Senzualitatea si luxul sunt asociate cu acesti nativi. Cu toate acestea, cei nascuti sub semnul Taurului asociaza placerea emotionala intensa cu mancarea buna. Incearca preparate bogate si savuroase precum carnea de vita preparata corespunzator sau un desert decadent de ciocolata, acompaniate de un vin Cabernet.

Gemeni

Acesti nativi sunt perfecti pentru o petrecere cu cina inclusa. In general, Gemenii nu sunt consumatori pretentiosi, dar au o dorinta fata de noutate. Iar preparatele cu specific international sunt in special apetisante pentru Gemeni. Ei se vor bucura de asemenea de o sticla de Pinot Grigio.

Citeşte şi Horoscopul adevărului: Cele mai sincere defecte şi calităţi ale zodiilor

Rac

Guvernand asupra casei si traditiilor, acest semn zodiacal este cunoscut pentru ca vrea sa creeze un sentiment de confort si de apartinere. Racii se bucura de un mediu inconjurator intim, cu o atmosfera calduroasa. Ei se bucura chiar si acasa de o supa frantuzeasca cu ceapa si de un vin bogat precum Grenache.

Leu

Acesti nativi iubesc abundenta, mesele somptuoase si lumina reflectoarelor. Masa lor ar trebui sa le ofere arome puternice si bogate, cum ar fi curry si caviar, iar paharele lor ar trebui sa fie umplute cu un clasic vin de Bordeaux. Cand vinul se termina, Leii sunt gata sa cante la karaoke sau sa danseze in jurul mesei.

Citeste mai mult pe feminis.ro.