Ghidul mâinilor pentru sexul solo. Trei tehnici superpopulare printre bărbaţi

Pe măsură ce îmbătrânesc, bărbaţii se masturbează, de obicei, mai în tihnă. Nu se mai simt vinovaţi, se pot izola mai bine şi încep să experimenteze diverse tehnici şi senzaţii. Cu cât îţi întârzii mai mult orgasmul atunci când te masturbezi, cu atât vei fi mai priceput în a-l amâna când ai o relaţie sexuală cu o femeie. Alege un loc şi un moment când nu te va deranja nimeni, nu-ţi impune limite temporale şi încearcă una dintre tehnicile de mai jos.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 19:53
Ghidul mâinilor pentru sexul solo. Trei tehnici superpopulare printre bărbaţi

Tehnica 1: Strângând pumnul

A strange pumnul foarte usor in jurul penisului si a-l plimba in sus si-n jos este cea mai raspandita metoda de masturbare. Variind gradul de strangere, viteza de lunecare si lungimea miscarii, poti satisface preferintele personale. Ca si femeile, barbatii descopera ceea ce le place mai mult experimentand.

Tehnica 2: Folosirea unei perne

Frecatul de ciorapi sau de altceva matasos este folosit de baieti la inceput, cand descopera orgasmul. In timp ce metoda «cu pumnul» este cea mai populara, mai ales daca «iti arde buza», multi barbati zic ca frecatul de o perna este preferabil atunci cand sunt intr-o dispozitie mai dulceag-senzuala.

Tehnica 3: La duş

Masturbatul la dus este foarte popular in randul celor foarte tineri, poate fiindca e singurul loc unde aveau, ca adolescenti, putina intimitate. Insa si daca locuiesti singur apa calda peste organele genitale, palmele sapunite lunecand peste penis te fac sa uiti problemele de la serviciu si sa nutresti ganduri mai placute.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro