GHINION DEZGUSTĂTOR. Nu s-a uitat câteva SECUNDE la ÎNGHEŢATĂ şi din CER a picat asta VIDEO

O tânără din Noua Zeelandă a avut parte de un incidet scârbos după ce nu a fost atentă la îngheţata pe care o ţinea în mână. Astfel, o pasăre care se afla în copacul de deasupra ei s-a găinăţat atât pe îngheţată, cât şi în capul ei.

29 aug. 2014, 14:38

Julie Bresnan, o tânără din Irlanda, care se afla într-o vacanţă exotică, a avut parte de un incident scârbos chiar în momentul în care filma un mesaj pe care să il transmită tatălui ei. Astfel, ea a avut ghinionul de a linge găinaţ de pasăre după ce o înaripată s-a decis să excreteze chiar în îngheţata ei. Mai mult, la câteva secunde, pasărea a murdărit-o compet.

 

Citeşte şi Vei ÎMPIETRI de RÂS: Vezi ce se întâmplă când OAMENII folosesc STATUILE în scopuri „MALEFICE” GALERIE FOTO

Imaginile, care nu se ştiu încă unde au fost filmate, au fost postate pe internet, fata ajungând în scurt timp vedetă din cauza ghinionului care s-a abătut asupra ei. Cu toate acestea, au existat şi internauţi care i-au spus să nu mai fie supărată de cele întâmplate deoarece astfel de lucruri aduc noroc.

Citeşte şi ICE BUCKET CHALLENGE cu final NEFERICIT şi MIROSITOR. Îţi trebuie stomac puternic să te uiţi la aşa ceva VIDEO