Giani din Las Fierbinţi a fost INTERZIS: Mi-au zis să stau liniştit

Poate e greu de crezut, dar Giani din "Las Fierbinți" a fost rocker în adolescență. Acum, la maturitate, ar fi vrut să-şi ia şi motocicletă, să fie complet, însă amicii lui motorişti l-au cuminţit, spunându-i că e prea periculos.

RomaniaTV.net
17 sept. 2017, 08:17
Giani din Las Fierbinţi a fost INTERZIS: Mi-au zis să stau liniştit

Costi Diță, Giani din Las Fierbinţi, a fost toată viața un rocker, iar personajul său nu l-a schimbat. ”Treaba asta cu rock-ul e așa: am fost, într-adevăr, rocker și sunt rocker și acum, însă acum mai ascult și alte genuri muzicale. Dar am fost rocker la modul unul clasic: îmbrăcat în negru, tricou negru, blugi negrii, vopsit la fel, în negru. Am încercat și niște cercei în sprânceană, în urechi. Am avut de toate”, a povestit Costi.

Un singur lucru n-a avut, motocicletă. Acum, că îşi permite, l-ar bate gândul, însă a întâmpinat o opoziţie neaşteptată.

”Motocicletă, nu. N-am avut nici bicicletă. Cam asta e. Nici permis nu am măcar. Am vrut să dau anul trecut, dar mi-au zis prietenii să stau liniștit. Să nu-mi rup picioarele și să stau liniștit, să merg cu mașina. Asta mi-au zis prietenii mei motocicliști”, a mai spus Giani.