Giani, IULIAN BĂNUŢĂ, primul mesaj pe Facebook, după ce a câştigat Chefi la cuţite 2017

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017. Giani s-a întors la "Chefi la cuțite" mai hotărât ca niciodată şi a reuşit să câştige. Giani nu este străin de emisiune, iar chefii nu sunt străini de el. Are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. 

02 mai 2017, 20:31
Giani, IULIAN BĂNUŢĂ, primul mesaj pe Facebook, după ce a câştigat Chefi la cuţite 2017

Chef Gianny, Iulian Bănuţă, este câştigătorul Chefi la Cuţite 2017.

„Mulțumesc DOAMNE ! 
MULȚUMESC ECHIPA MOV … FĂRĂ VOI NU Aş FI REUȘIT. 
 MULȚUMESC CHEF SCĂRLĂTESCU PT ÎNCREDEREA ACORDATĂ. 
MULȚUMESC MAMAIȚA MEA DIN CERURI 
MULȚUMESC TUTUROR CELOR CARE ATI CREZUT în MINE, „, a scris Iulian Bănuţă, alias Giani, după ce  a câştigat Chefi la Cuţite.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017. Geanny a luat MARELE PREMIU în valoare de 30.000 de euro şi trofeul

Gianny Bănuță este marele câștigător al sezonului al treilea al emisiunii ”Chefi la Cuțite”. Premiul de 30.000 de euro îi va împlini visul

Pasionat de bucătărie, a intrat ucenic la un restaurant şi a învăţat să gătească, iar toată pasiunea şi-a pus-o în preparatele pe care le-a învăţat să le facă. Tânărul a lucrat în mai multe bucătării de restaurane şi încet încet a urcat fiecare treaptă. A făcut liceul de Chimie din Piteşti, apoi a studiat Chimie la Universitatea din oraşul natal, ca mai apoi să fie  ajutor de bucătar, apoi bucătar şi, la un moment dat a fost numit Chef la mai multe resturante.

BRAVOOOOOOOOOOO! (y)

Felicitari, Gianny! El este castigatorul celui de-al treilea sezon Chefi la cutite: „Pe farfuria asta nu scrie Gianny, scrie echipa mov!”, a apărut şi pe Pagina de Facebook Chefi la cutite-

Omul are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața de fiecare dată când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă. 

”Uneori mă dădea afară când spuneam că mi-e foame. Am dormit multe nopți sub cerul liber, pe scaunele de la stadion, chiar acolo sub tabela de marcaj”, povestea concurentul atunci când a venit la preselecții. Dorința de a arăta că are talent în bucătărie l-a făcut să vină de două ori la ”Chefi la cuțite”.

Bucătăria este pentru el refugiu, dar și spațiul care l-a ajutat să nu o ia pe căi greșite atunci când s-a văzut abandonat. Astăzi este fericitul câștigător al unui premiu de 30.000 de euro și al trofeului ”Chefi la cuțite”!

 

„Sunt fericit! Nici nu aveti idee prin ce emotii trecem la filmare atunci cand asteptam verdictul. Sunt mandru de Gianny, bravo! Esti bucatarul de care aveam nevoie pentru finala. Echipa mov, ati fost frumosi si nebuni, am invatat impreuna sa fim o echipa. Asa cum am spus, sunteti ai mei! Si da, am plans! Bravo #scarlatescuteam! Va multumesc foarte mult, ati fost o echipa extraordinara!”, a scris şi Chef Scărlătescu pe Facebook