Gianina Corondan, transformare incredibilă. Cum arată după ce a fost „omorâtă” pe Facebook

Gianina Corondan a fost una dintre cele mai nonconformiste prezentatoare TV din România. De când în mai toate televiziunile au avut loc schimbări majore de grile de programe şi de vedete, Geanina Corondan a rămas pe tuşă, lucru care a maturizat-o enorm, deoarece ea a trebuit să se reorienteze.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 13:53

Ajunsă la frumoasa vârstă de 43 ani, Gianina Corondan s-a schimbat enorm. Dacă pe vremea când prezenta „Ora G” sau „Stele de… 5 stele”, Gianina Corondan era o persoană veselă şi foarte copilăroasă, acum de când nu mai are un post stabil într-un trust, fosta prezentatoare s-a maturizat extrem, iar această maturizare se vede şi pe chipul său, brăzdat de riduri adânci.

Având de-a lungul timpului o strânsă prietenie cu Dan Negru, Gianina a continuat să se afişeze cu acesta ori de câte ori au avut ocazia.

DAN NEGRU, atac dur pe Facebook la concurenţa de la Pro TV

De curând, Dan Negru şi-a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Gianina Corondan. Din poză şi din mesajul alăturat acesteia reiese că cei doi s-au întâlnit într-un mall să mai povestească lucuri amuzante de pe vremea când erau colegi.

„Am sporovăit vreo două ore cu Gianina Corondan despre longevitatea în tv pentru o lucrare de-a ei în care ne-a luat la întrebări pe mine şi pe Esca…Totuşi, buletinul meteo al Gianinei de la Pro a fost singurul revoluţionar. Nici azi televiziunile nu ştiu să speculeze spectacolul meteo, aşa cum se întâmpla în lumea bună a televiziunii. Încă arătăm cu băţul pe harta unde plouă şi unde e soare”, a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

Citeşte şi  Dan Negru, mărturii neaşteptate despre BLONDE