Gică Hagi dezvăluie MAREA GAFĂ a lui Ionuţ Lupescu. MESAJ pentru Răzvan Burleanu: „Asta trebuie să faci!”

Gică Hagi a comentat înfrângerea lui Ionuţ Lupescu şi i-a transmis un mesaj lui Răzvan Burleanu după câștigarea unui noi madat la șefia FRF.

20 apr. 2018, 13:10
Gică Hagi dezvăluie MAREA GAFĂ a lui Ionuţ Lupescu. MESAJ pentru Răzvan Burleanu: „Asta trebuie să faci!”

Gică Hagi ştie de ce a pierdut Ionuţ Lupescu şi îi spune lui Răzvan Burleanu cum poate fi respectat de fostele glorii.

Gică Hagi, despre marea problemă a României. „Oamenii de sus ne privesc ca pe nişte gâze. Îşi împart România cum doresc!”

„Ionuț Lupescu cred că a greșit cu ceva. Părerea mea este că a venit prea târziu. S-a decis prea târziu să candideze. Noi cei din fotbal știm că poți să pierzi, poți câștiga, dar de data asta diferența a fost prea mare. Aceasta e problema.

Îl felicit pe președinte, iar noi de la Viitorul ne dorim să resusciteze fotbalul românesc, să îl aducă peste nivelul generației mele, pentru că acesta este singurul proiect viabil. Echipele naționale trebuie să meargă la turneele finale. Sunt convins că ne putem bate cu oricine și trebuie să o facem repede.

De restul discuțiilor, cu fotbalul feminin și futsalul, nu sunt preocupat. Nu vreau să fiu președinte. Eu am fost mai deștept, mi-am făcut un club. Funcția ți se dă, lupți pentru ea, iar clubul îmi aparține. Sunt independent și depind doar de mine. O să fiu mereu cu cei din generația mea, am fost liderul, am fost cei mai buni împreună”, a declarat Gică Hagi.