Gică Hagi, ultimul an la Viitorul Constanţa? Anunţul făcut de fiul său, Ianis

Gică Hagi chiar ar putea să o părăsească pe Viitorul la finalul sezonului! Până și Ianis Hagi dă de înțeles acest lucru și nu exclude să plece și el de la fosta campioană a României, în vara acestui an.

19 mart. 2018, 13:17
Gică Hagi, ultimul an la Viitorul Constanţa? Anunţul făcut de fiul său, Ianis

O să văd în vară ce voi face! Academia poate să continue și fără tatăl meu. Dacă el va pleca, clubul va merge pe aceeași linie, pentru că are deja o strategie„, a spus Ianis Hagi. „Eu vin cu alt tonus, pentru că am meciuri jucate în picioare. Fizic sunt mult mai bine și mai încrezător. Mă gândesc la prezent și la viitor„, este ambiția fiului lui Hagi. „Ianis este un jucător de valoare, dar din păcate el a pierdut foarte mult timp, iar asta deoarece nu a evoluat la Fiorentina„, a afirmat Daniel Isăilă.

Gică Hagi are mai multe variante pentru banca tehnică a Viitorului, favorit fiind Costel Gâlcă, campion cu Steaua. Fără angajament din noiembrie anul trecut, tehnicianul în vârstă de 45 de ani este văzut drept înlocuitorul potrivit pentru Gheorghe Hagi pe banca celor de la Viitorul.

Sunt mulți antrenori pe care Gică îi apreciază. Gâlcă e unul dintre ei, mai e chiar și Flavius Stoican, alt nume e cel al lui Jerry Gane. Dică e un antrenor pe care Gică îl apreciază, dar e greu să vii după Steaua și să-l iei. Gică este legat de Școala de Fotbal a Barcelonei și are pusă la punct filosofia tehnico-tactică pe modelul respectiv deci și un antrenor străin este luat în calcul„, a spus recent Cristian Bivolaru, directorul sportiv al Viitorului.