Gică Hagi, un tată fericit. Postura extraordinară în care a ajuns fiica sa, Kira Hagi

Gică Hagi, alături de familia sa, dar şi de cea a lui Gică Popescu, au asistat, joi seară, la piesa de teatru "Martha. Povestea romanţată a unei prinţese", în care Kira Hagi, fiica "Regelui", a fost personajul principal.

21 dec. 2018, 09:28
Gică Hagi, un tată fericit. Postura extraordinară în care a ajuns fiica sa, Kira Hagi

Gică Hagi, alături de Ianis, de soţia Marilena şi de Gică Popescu au fost în sala de spectacole de Colegiului Sf. Sava.

„Sunt fericit că munceşte. S-a întors acasă. A venit să muncească şi mă bucur că a ajuns aici să joace un rol important. Cred că e o seară de început frumoasă pentru ea”, a declarat Gică Hagi la finalul piesei.

Gica Hagi pleacă de la Viitorul. „Regele” a anunţat cine va fi noul antrenor: „A demonstrat că are valoare!”

„A crescut acum, şi-a luat rolul în mână, îi doresc tot binele din lume. E talentată, stiu cât munceşte zi de zi, câte nopţi nedormite are şi mă bucur foarte mult”, a spsu Ianis Hagi. Întrebat dacă sora lui e diferită pe scenă faţă de viaţa de zi cu zi, Ianis Hagi a răspuns:” Normal. Depinde de ce rol are. Cred că l-a intrepretat foarte bine. Specialiştii să-si dea cu părerea. Ca simplu suporter al ei, un fan înfocat, cred că a fost foarte bine. Mi-a plăcut”.

„Teatrul e sufletul meu, iar filmul e ambiţia mea”, este declaraţia Kirei Hagi de la finalul piesei.

Gică Hagi, DECIZIE-ŞOC legată de VIITORUL. Anunţ de ultimă oră făcut de „REGE”

Kira Hagi a studiat trei ani la Acdemia de Teatru şi Film din Los Angeles. În 2017 a fost premiată în Los Angeles pentru scurtmetrajul „Fragile”, proiectul ei de licenţă. A jucat în 2017 în filmul „Între chin şi amin”, o peliculă despre „experimentul Piteşti”.