Gică Hagi a pierdut 12 jucători GRATIS. Ce spune despre transferul lui Cristi Manea

Gică Hagi a pierdut, în această iarnă, 12 jucători de la Viitorul, dar nu a încasat nici un ban.

11 feb. 2016, 08:41
Gică Hagi a pierdut 12 jucători GRATIS. Ce spune despre transferul lui Cristi Manea

Gica Hagi a dezvaluit ca Viitorul nu a incasat niciun ban in aceasta iarna, desi de la echipa au plecat 12 jucatori.

„Toti jucatorii care au plecat in aceasta iarna n-au avut suma de transfer. Conteaza sa ii fie bine si jucatorului, am avut un cuvant cu ei. La Bogdan Mitrea voi lua bani doar daca va confirma”, a spus Gica Hagi la Digi Sport.

„Regele” a adaugat ca obiectivul pentru vara acestui an este vanzarea unor jucatori: „Nu-mi permit un an fara sa vand. Noi asta facem, asta e obiectivul. La vara voi vinde, dar important este sa nu ma slabesc. Banii pe care-i luam la transferuri se duc in club, pe salarii, nu-i iau acasa”.

CITEŞTE ŞI Gică Hagi, implicat într-un transfer DUBIOS. Dezvăluiri INCREDIBILE

Gica Hagi a clarificat si situatia transferului lui Cristi Manea, despre care s-a dovedit ca a semnat cu Apollon Limassol, si nu cu Chelsea, asa cum s-a anuntat in momentul plecarii.

„Manea a fost vandut definitiv acum un an si jumatate unui club. Nu conteaza unde a fost vandut. Toate sunt pe acte, nimic mai mult. Presa a spus de Chelsea, eu n-am pronuntat niciodata vreun cuvant. Depinde de el daca va ajunge la Bayern Munchen sau oriunde. Actele sunt facute cu clubul, nu cu un fond de investitii. Ce se intampla mai departe, nu e problema noastra”, a explicat Gica Hagi.