Gică Popescu ar putea fi eliberat în toamnă

In 2015, pe langa Jean Padureanu, cel care asteapta sa fie eliberat in aceasta primavara, Gica Popescu este un alt condamnat din Dosarul Transferurilor care a primit asigurari ca poate merge acasa. Acest lucru s-ar putea intampla in toamna!

14 feb. 2015, 11:16
Gică Popescu ar putea fi eliberat în toamnă

Anul 2015 poate aduce eliberarea a doi dintre oamenii de fotbal retinuti in Dosarul Transferurilor. Este vorba de Jean Padureanu (78 ani) si Gica Popescu. 

Astfel, in toamna, mai precis in apropierea datei de 1 octombrie, cand fostul international roman va ajunge la jumatate pedepsei, aparatorii “Baciului” vor sa ceara eliberarea acestui. Si in cazul lui, avocatii spun ca sunt sanse foarte mari pentru un raspuns favorabil. Popescu a fost un detinut model, a scris si o carte, iar uneori nici macar nu si-a fructificat cele patru vizite pe care le avea, lunar, conform regulamentului, scrie Cancan.

Dupa gratii, marele fundas al Generatiei de Aur a scris si o carte, iar acest lucru o sa-l ajute in momentul in care o sa ceara eliberarea. Titlul lucrarii publicate de Popescu la o editura din Craiova este extrem de complicat: Abordari teoretice si practico metodice ale predarii jocului de fotbal in centrele de copii si juniori din perspectiva interdisciplinara.

Lovitură CRUNTĂ pentru Gică Popescu în INSTANŢĂ. Este TERMINAT