Gică Popescu este tranşant: N-am niciun gând să mai revin în fotbal

Gică Popescu a fost prezent pentru prima oară într-o emisiune de sport, după ce a fost eliberat condiţionat. Printre altele, el a dezvăluit la Digi Sport ce l-a determinat să candideze la preşedinţia FRF şi ce sentimente are acum legate de fotbal.

27 sept. 2016, 16:50
Gică Popescu este tranşant: N-am niciun gând să mai revin în fotbal

Gică Popescu a declarat că nu se gândește la o nouă candidatură şi, mai mult, a făcut o declaraţie tranşantă: „Nu am niciun gând să revin în fotbal. E posibil să nu mă întorc niciodată„. Fostul căpitan al naţionalei a dezvăluit la Digi Sport şi ce l-a determinat să candideze la şefia FRF.

Eu nu am vrut să candidez la preşedinţia FRF. Dar lumea a spus că noi, cei care am fost reprezentanţii Generaţiei de Aur, să ne implicăm. Am avut un proiect la care am lucrat foarte, foarte mult. Şi aveam cu toţii mult entuziasm.

Toată echipa din jurul meu avea o ambiţie nemaipomenită. Acum, mi-a dispărut acel entuziasm complet, puţin probabil să mai apară. Nu mai simt că trebuie să fiu preşedintele FRF. E foarte greu să mai găsesc resorturile necesare„, a declarat Gică Popescu, la emisiunea Fotbal Club.

Gică Popescu a fost condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor, în martie 2014, şi a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2015.