Durere fără margini pentru Gică Popescu. Fostul fotbalist şi-a înmormântat tatăl VIDEO

Gică Popescu şi-a condus joi tatăl pe ultimul drum. De când a ajuns la Calafat, la casa părintească, Gică Popescu nu s-a dezlipit de coşciugul tatălui lui şi şi-a ţinut în braţe mama, care este pur şi simplu sfâşiată de tristeţe. 

RomaniaTV.net
15 mai 2014, 11:06
Durere fără margini pentru Gică Popescu. Fostul fotbalist şi-a înmormântat tatăl VIDEO

Gică Popescu a ajuns la Calafat joi dimineaţă, însoţit de soţia lui care l-a luat de la penitenciarul Rahova. Fostul fotbalist a fost eliberat din închisoare pentru a participa la înmormântarea tatălui său. Au fost întâmpinaţi acasă de familie şi de rude. Popescu va fi liber pentru 24 de ore, iar vineri dimineaţă se va întoarce în închisoare. 

Gica Hagi, Dan Petrescu, Ion Craciunescu si Ion Geolgau au fost prezenti la inmormantarea lui Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu. Laurentiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua, a trimis o coroana de flori.

„Este un moment teribil, n-am apucat sa discut cu el, dar o voi face acum. E bine sa ne stie pe toti aproape. Dupa cum il stiu, cred ca o să aiba puterea sa treaca peste”, a declarat Dan Petrescu.

După o slujbă făcută în locuinţa lui Constantin Popescu, cortegiul funerar cu trupul neînsufleţit al tatălui lui Gică Popescu a plecat spre biserica Sf. Nicolae. Sute de oameni au venit la înmormântare. La biserică a avut loc o slujbă la care au participat toţi preoţii de la cele trei biserici din Calafat.

Gică Popescu a stat pe tot drumul către biserică alături de mama sa, susţinută de cealaltă parte de sora fotbalistului, şi cu greu îşi putea reţine lacrimile. Alături de el i-a fost soţia, şi ea foarte afectată de cele întâmplate.