Decizie BOMBĂ luată de soţia lui GICĂ POPESCU

GICA POPESCU. Luminita Popescu, sotia lui GICA POPESCU, a gasit o modalitate de a-si vedea mai des jumatatea. GICA POPESCU a fost condamnat la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor şi este închis la Penitenciarul Rahova.

17 apr. 2014, 09:21
Decizie BOMBĂ luată de soţia lui GICĂ POPESCU

GICA POPESCU. Încarcerat la Rahova, GICA POPESCU poate primi o singură vizită pe săptămână. Luminița Popescu a găsit modalitatea de a-și vizita soțul fără restrângeri: se face avocat. Soţia lui GICA POPESCU vrea să dea examenul la Barou și, în cazul în care îl promovează, va putea să-şi viziteze soţul o oră și jumătate în fiecare zi, scrie FanatikGICA POPESCU are dreptul și la camera matrimonială, două ore pe trimestru, alături de soție.

GICA POPESCU ar trebui să fie eliberat pe 13 aprilie 2017. Dacă nu va fi grațiat și va beneficia de o reducere a pedepsei datorită diverselor activități din închisoare, GICA POPESCU poate ieși pe 23 septembrie 2015. Însă, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat o veste bună la începutul săptămînii. Forul suprem a decis că instanțele de judecată trebuie să aplice prevederile legale mai favorabile, din noile și vechile Coduri, pe instituții de drept, și nu global. Astfel, GICA POPESCU, alături de Mihai Stoica, Gigi Nețoiu și Jean Pădureanu ar putea fi eliberați mai devreme.