Cum arată FATA lui GICĂ POPESCU la 15 ani FOTO

Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Jilava, iar familia sa încearcă să treacă peste această situaţie. Inclusiv Maria Popescu, fata în vârstă de 15 ani a fostului căpitan al echipei naţionale.

RomaniaTV.net
03 mart. 2015, 08:08

Maria Popescu a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro acum cateva zile in timp ce se pregatea sa intre intr-un centru comercial din Capitala. Fata a fost lasata la mall de soferul familiei si s-a grabit sa ajunga la o intalnire cu cateva amice bune.

Citeşte şi: Gică Popescu, surpriză uriaşă la închisoare. Cine la vizitat de Valentine’s Day

Adolescenta in varsta de 15 ani a apelat la o strategie pentru a iesi cat mai mult in evidenta, in fata colegelor ei: si-a schimbat incaltarile, renuntand la perechea de bocanci negri cu care intrase in mall in favoarea unor UGG-uri aurii si stralucitoare.

Citeşte şi: Lovitură CRUNTĂ pentru Gică Popescu în INSTANŢĂ. Este TERMINAT

Maria Popescu a defilat mandra pe langa amicele ei, punandu-si in evidenta si corpul de manechin, in ciuda unei varste destul de fragede.

Gică Popescu ar putea primi o veste mai mult decât bună, în apropierea datei de 1 octombrie, când fostul internaţional român va ajunge la jumătatea pedepsei, iar avocaţii lui ar putea să ceară eliberarea acestuia.