GICU GROZAV a semnat cu Bursaspor pe ŞASE LUNI

Gicu Grozav rămâne în Turcia după despărţirea de Karabukspor. "Decarul" echipai naţionale a României a semnat un contract valabil pentru şase luni, cu posibilitatea prelungirii pentru încă doi ani, cu Bursaspor, echipă pregătită de francezul Paul Le Guen.

17 ian. 2018, 13:28
GICU GROZAV a semnat cu Bursaspor pe ŞASE LUNI

Bursaspor se clasează pe locul 9 în Turcia, iar primul joc oficial în 2018 va fi marți, returul din Cupa Turciei, cu Genclerbirligi, pentru ca duminică, 21 ianuarie, să întâlnească în Super Lig pe Istanbul BB. Tocmai liderul stagiunii, împotriva căruia a marcat la debutul în Turcia, la Karabukspor, un gol de senzație, în victoria cu 3-1

„Sunt fericit că am semnat, era important să îmi rezolv problema şi să încep să joc. Am semnat cu un club important din Turcia, o echipă cu pretenţii, dintr-un oraş frumos. Sper să mă impun cât mai repede, sunt încrezător, am dat peste un mediu profesionist, cu o bază de pregătire super, care oferă toate facilităţile pentru a face performanţă”, a declarat Gicu Grozav, prezentat oficial pe site-ul noului său club.

Bursaspor a avut de-a lungul timpului mulţi jucători români în componenţă, Gicu Grozav urmând să fie al 11-lea român ce evoluează pentru formaţia turcă, după Claudiu Vaişcovici, Mircea Rednic, Gheorghe Niţu, Ionuţ Lupescu, Bogdan Vintilă, Iulian Miu, Giani Kiriţă, Ionel Ganea, Cornel Frăsineanu şi Bogdan Stancu (acesta este legitimat în prezent la „crocodili”), fiind antrenată la un moment dat de Gică Hagi.