Gigi Becali a ajuns acasă, după doi ani de puşcărie. Ce planuri are pentru Paşte VIDEO

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat vineri, iar în cursul serii a ajuns la locuinţa sa din Pipera, după aproape doi ani de puşcărie. La ieşirea din penitenciar, Becali a făcut declaraţii-bombă şi a transmis mai multe mesaje liderilor politici.

03 apr. 2015, 19:43
Gigi Becali a ajuns acasă, după doi ani de puşcărie. Ce planuri are pentru Paşte VIDEO

În primele momente de libertate, Gigi Becali le-a transmis celor care i-au greşit că i-a iertat şi a cerut iertare la rândul lui. El le-a transmis liderilor politici câteva mesaje, apoi a făcut mărturisiri despre experienţele lui printre deţinuţi, cărora le-a fost şef. Patronul Stelei şi-a făcut deja planuri pentru Paşte, anunţând că va pleca cu familia undeva la munte.

În primele momente de libertate, Gigi Becali a spus că i-a iertat pe toţi, inclusiv pe Traian Băsescu. „Eu nu mai pot să doresc răul cuiva, la rugăciune mă rog şi pentru duşmani. Omul, e în firea lui, are în adancul sufletului o mică răutate. Încerc să o înving şi pe aia„, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali: „Traian Băsescu nu trebuia să facă ce a făcut”

Pe cât de vorbăreţ a fost Gigi Becali la ieşrea din închisoare, pe atât de tăcut a fost când a ajuns în Bucureşti. El a mers mai întâi la poliţie, apoi la barul din Pipera, unde s-a salutat cu cei cunoscuţi. În tot acest timp a fost urmat de jurnalişti, care doreau noi declaraţii de la el, însă Gigi Becali le-a spus: „Dacă voi credeti că aţi pus stăpânire pe viaţa mea, vă înşelaţi! Să îmi lăsaţi viaţa în pace , că nu sunteţi voi stăpâni pe viaţa mea. E viaţa mea! Nu înţelegeţi?„.

După ce a părăsit barul din Pipera, unde a stat doar câteva minute, Gigi Becali s-a urcat în maşină şi a plecat acasă, unde îl aşteptau mama, soţia şi cele trei fete ale sale.