Gigi Becali a anunţat două transferuri de ultimă oră la Steaua. Pe cine va aduce la echipă

Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a anunţat că vicecampioana va efectua două noi transferuri în perioada următoare. Până acum, la echipă au sosit doar Denis Alibec şi Harlem Gnohere.

23 ian. 2017, 10:19
Gigi Becali a anunţat două transferuri de ultimă oră la Steaua. Pe cine va aduce la echipă

Gigi Becali susţine că va aduce doi fundaşi în aceste zile, pe Mihai Bălaşa, romanul aflat sub contract cu AS Roma, dar şi un jucător elveţian. În vârstă de 22 de ani, Bălaşa va veni la Steaua doar sub formă de împrumut.

De remarcat însă că Gigi Becali spune că cele două achiziţii nu depind de vânzarea lui Alin Toşca în Spania. „Pe fundaşii centrali, Bălaşa şi elveţianul, îi iau oricum. Nu depinde venirea lor de plecarea lui Toşca„, a declarat Becali pentru Digi Sport.

La rândul său, Bălaşa a spus: „Aştept să semnez cu Steaua, sper să se rezolve cât mai repede. Eu îmi doresc să joc, nu mă interesează dacă vin în România sub formă de împrumut sau ca transfer definitiv. Vreau să ajung cât mai repede în cantonamentul Stelei, să mă acomodez, să îmi cunosc colegii şi să înţeleg filosofia despre fotbal a domnului Reghecampf„.

În prima parte a sezonului, Mihai Bălaşa a fost împrumutat de AS Roma în Serie B, la Trapani. Românul a jucat în 8 meciuri pentru sicilieni, doar două dintre acestea ca titular. În precedentele două stagiuni, Bălaşa a jucat la Crotone, formaţie la care a bifat 53 de prezenţe în Serie B şi a marcat 2 goluri. Bălașa a fost cumpărat de Roma în 2013, de la Viitorul.

Steaua este foarte aproape să se despartă de Alin Toşca, fundaşul fiind dorit de Betis Sevilla.