Gigi Becali depune plângere la Parchetul general, împotriva Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Gigi Becali a formulat o plângere împotriva Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, după ce un deţinut s-a sinucis zilele trecute, în Penitenciarul Rahova.

21 mart. 2017, 10:43
Gigi Becali depune plângere la Parchetul general, împotriva Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

UPDATE. George Becali a avut parte de o surpriză astăzi la Parchetul General, unde a mers ca să depună plângere împotriva conducerii ANP, în cazul deţinutului sinucis. Potrivit România TV, procurorii i-au spus lui Becali să meargă acasă şi să se întoarcă mâine.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Deţinutul care s-a sinucis avea 36 de ani şi era foarte supărat că nu a primit permisie pentru a asista la înmormântarea fratelui său. Mai mult, anul trecut soţia şi copilul i-au murit într-un accident rutier, iar ceilalţi deţinuţi susţin că nici atunci nu i s-a dat voie să meargă să-i însoţească pe ultimul drum pe cei dragi. Aceste aspecte l-au revoltat pe Gigi Becali, care a depus plângere împotriva ANP.

Cel mai mare rău l-a făcut fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună, că l-a adus pe Vulpe ăsta, cel mai periculos miliţian din puşcării, de la Brăila, l-a adus la ANP. Că a văzut că-i cel mai rău. Şi de la Giurgiu la Poarta Albă l-a adus pe cel mai periculos miliţian dintre toţi miliţienii, care nu mai dă nicio învoire„, a spus Gigi Becalui, despre actuala conducere de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

De-acum încolo începe un război între mine şi ANP. Eu o să merg până la final. Eu le trasmit: dacă nu sunteţi capabili să ţineţi oamenii în puşcării şi să-i respectaţi, după lege, nu-i mai băgaţi la puşcărie. N-au nevoie de condiţii în puşcărie. Au nevoie să fie lăsaţi să-şi vadă mama, nevasta şi copilul. Ei, şefii, nu vor asta, vor chin, vor distrugere, vor sinucidere„, a mai spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Totodată, el a subliniat că a făcut plângere împotriva ANP. „Am vrut s-o fac la Codruţa, dar n-aveam pe ce motiv, aşa că am făcut plângerea la Parchetul General„, a mai spus Becali.