Gigi Becali a fost ameninţat în puşcărie: Mi-au spus că am deşteptat ursul, că nu ştiu cu cine mă pun

Publicat: Vineri, 29 Ianuarie 2016 09:06 // Actualizat: Vineri, 29 Ianuarie 2016 10:48 // Sursa: romaniatv.net

Gigi Becali a făcut noi dezvăluiri la România TV despre traiul din penitenciar, apreciind că în închisorile româneşti nu se face reeducare, ci dresaj.

Gigi Becali a declarat la România TV că în închisoarile româneşti se îngrădeşte aplicarea legii, el dezvăluind cum i-a fost condiţionată acordarea de zile libere de prestarea muncii fizice în penitenciar. "Mi-au spus să muncesc la spălătorie. Am spus că nu. Au spus că dacă nu muncesc la spălătorie, nu îmi dau drumul afară. Eu nu vreau să apăs pe buton, pentru că legea spune că trebuie să îmi daţi să muncesc potrivit demnităţilor mele. Nu vreau să lucrez la spălătorie. Au zis să scriu că refuz munca. Oficial, asta e în dosarul meu", a spus Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali: Ăia de la ANP habar n-au de lege. Sunt directori de puşcării care au mentalitate criminală

Mai mult, el a dezvăluit cum a fost ameninţat de şefii Penitenciarului: "După 4 luni de puşcărie... era majoratul fetei mele... am făcut calculul şi le-am scris. Vă rog să îmi daţi 7 zile jumate. I-am luat la mişto, că nu se dau 7 zile jumate. Mi-au spus că nu îmi dau seama cu cine mă pun, că am deşteptat ursul. Le-am spus că eu sunt elefant. Şi de acolo au plecat războaiele, că nu le convenea".

Citeşte şi Gigi Becali: "Borcea mi-a zis că nu o lasă pe Alina". Avertisment dur dat de Valentina fostului şef de la Dinamo

Gigi Becali denunţă faptul că sistemul încearcă să constrângă la reeducare prin muncă fizică. "În România nu e reeducare, e dresaj! Te dresează, nu te educă! Nu faci ca ei, te sancţionează. Şi, până la urmă, m-au dresat şi pe mine. Îmi spuneau că dacă mai vorbesc, nu îmi mai dau libere. Am stat ascuns când am venit acasă", a mai spus Gigi Becali. "În Spania au piscină, se duc deţinuţii şi fac baie în piscină. Noi vrem ca deţinutul din România să aibă bătături în palmă de la târnăcop. Le-am spus că sunt bătrân şi nu pot să dau cu târnăcopul. Le-am spus că vreau să mă duc acasă, că face fata mea 18 ani, iar ei mi-au spus că nu am avut sârguinţă în muncă", a mai declarat patronul Stelei.

9 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gigi Becali Gigi Becali închisoare munca in puscarie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 ian 10:32
Răspunde | Votează email 0 email
mona
Gigi vorbeste in cunostiinta de cauza din pacate pentru el.acolo viata e amara ma.
30 ian 08:21
Răspunde | Votează email 0 email
ghita
O persoana ca dumneata care iti bati joc religia ortodoxa , de oameni din jur,de tot ce intilnesti in cale ai merita mult mai multa suferinta.Probabil iti va veni totusi randul.
30 ian 07:39
Răspunde | Votează email 0 email
crin imperial
Avem nevoie urgent de colaboratori seriosi care isi doresc castiguri suplimentare in timpul liber, cu un sistem de lucru part-time. Oferim si contract de comision. De asemenea, asiguram si instruire gratuita. Pentru mai multe detalii, trimiteti o cerere la adresa de email:ylenus2005@yahoo.com
29 ian 21:43
Răspunde | Votează email 0 email
marian
Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Avem o echipa performanta si un program special conceput care te ajuta sa reusesti,performante financiare deosebite,cu acest program unic.Asteptam numai persoane foarte serioase sa ceara detalii ,la adresa de email mariannicolae96@yahoo.com
29 ian 20:48
Răspunde | Votează email 0 email
Bilan
oierul trebuia pus sa munceasca dupa pregatirea sa , ori la mulr oile , ori la sapat santuri.
29 ian 13:27
Răspunde | Votează email 0 email
Ema
Cea mai cautata oferta de lucru ! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: posturidemunca.ema@gmail.com . Mult succes !
29 ian 12:07
Răspunde | Votează email 5 email
Sorin
Un jeg de om nu stiu cum il mai rabda pamantul.
29 ian 09:31
... Gigi Becali a făcut noi dezvăluiri la România TV despre traiul din penitenciar, apreciind...
1
EUR
4.6686
RON
23 Jun
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H