GIGI BECALI a fost ELIBERAT

Gigi Becali a primit, luni, ziua liberă de la Penitenciarul Poarta Albă şi a ajuns deja acasă, în Pipera. Vezi PRIMELE IMAGINI cu GIGI BECALI ÎN LIBERTATE pe România TV.

RomaniaTV.net
12 mai 2014, 07:58
GIGI BECALI a fost ELIBERAT

Gigi Becali a fost aşteptat de toată familia la casa din Pipera, unde a ajuns în jurul orei 11:20. Este prima zi liberă a lui Gigi Becali după aproape un an de închisoare.

Citeşte şi Gigi Becali a mers la poliţie pentru a se înregistra. Vezi ce MESAJ i-a transmis lui Băsescu

Gigi Becali a ieşit din Penitenciarul Poarta Alba, judeţul Constanţa, după ora 8:00, fiind obligat să se întoarcă marţi dimineaţă. Gigi Becali poate merge cu orice mijloc de transport doreşte şi oriunde pe teritoriul ţării, singura interdicţie în acest sens fiind să nu părăsească România.

Citeşte şi Gigi Becali a fost eliberat. Ce OBLIGAŢII are omul de afaceri în ziua de libertate

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

GIGI BECALI, ELIBERAT. PRIMELE IMAGINI şi DECLARAŢII ale finanţatorului Stelei LA SOSIREA ACASĂ – VIDEO

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

 

GIGI BECALI, ELIBERAT 24 de ore. Care a fost PRIMUL LUCRU pe care l-a făcut după ce a ajuns acasă

 

Gigi Becali aştepta încă de vineri acest moment.El a anjunâat, sâmbătă, la România TV, că a fost informat despre momentul în care va avea ziua liberă, dar nu a dorit să facă public când se va petrece acest eveniment.

GIGI BECALI, LIBER PENTRU O ZI. Vezi cum l-au primit acasă mama, soţia şi fiicele sale

„Am o mare rugăminte: lăsaţi-mi familia în pace şi rămân eu cu voi până la adânci bătrîneţi. Atât vă cer, ce câştigaţi dacă îi urmăriţi? Nimic. Voi îmi lăsaţi familia şi eu stau cu voi până la moarte! Respectaţi-mi dorinţa! Am ieşit din viaţa publică. Lăsaţi-mi mama, soţia şi fetele în pace! O să merg la cimitir, să aprind lumânări pentru familie, apoi la poliţie”, a declarat Gigi Becali.

GIGI BECALI nu mai speră la GRAŢIERE din partea lui Băsescu: Ponta mă va graţia IMEDIAT, când va fi preşedinte

„Sunt un om, nu sunt sălbatic, eu sunt stăpân pe mine, nu e nimeni stăpânul meu. Nu pot să spun tot, asta o să fac doar când ies definitiv”, a mai precizat Gigi Becali.

Gigi Becali este obligat să se prezinte la poliţie pentru a-i informa pe ofiţeri că a ajuns la domiciliu şi cât va sta în libertate.

Gigi Becali a PLÂNS în HOHOTE, în GENUNCHI, la mormântul mătuşii sale VIDEO

La casa din Pipera a lui Gigi Becali vor ajunge şi fotbaliştii de la Steaua, în frunte cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi:

Gigi Becali a chemat doar PATRU STELIŞTI la Pipera. UN TITULAR, intrat în DIZGRAŢIE

GIGI BECALI a trimis „scrisori de iertare”

Gigi Becali LIBER: ce PROGRAM are ASTĂZI. Merge la STEAUA-PANDURII?